Flux-stiri

După 13 ani de așteptare, 20th Century Studios a lansat primul teaser al filmului „Avatar 2”

  • Trailerul „Avatar: Calea apei”: Mult-așteptata continuare a lui James Cameron prezintă în sfârșit imagini în premieră.
  • Rulajul său inițial în Statele Unite a fost fără precedent, filmul prosperând în cinematografe timp de peste 10 luni.
  • Cel de-al doilea „Avatar” va avea în distribuție majoritatea actorilor din filmul original, inclusiv Zoe Saldana în rolul lui Neytiri.

După 13 ani și numeroase amânări, 20th Century Studios a lansat în sfârșit primul trailer al filmului „Avatar 2” al lui James Cameron, care va fi lansat pe 16 decembrie. Acesta marchează mult așteptata continuare a filmului cu cele mai mari încasări din toate timpurile. Titlul oficial al continuării este „Avatar: The Way of Water”.

După ce a fost relansat anul trecut în China, primul „Avatar” a depășit „Avengers: Endgame” ca fiind cel mai profitabil film din toate timpurile (în funcție de vânzările de bilete), când veniturile sale au depășit 2,8 miliarde de dolari la nivel global. Rulajul său inițial în Statele Unite a fost fără precedent, filmul prosperând în cinematografe timp de peste 10 luni.

Cel de-al doilea „Avatar” va avea în distribuție majoritatea actorilor din filmul original, inclusiv Zoe Saldana în rolul lui Neytiri, Sigourney Weaver într-un nou rol și Sam Worthington în rolul lui Jake Sully. Se alătură distribuției Kate Winslet în rolul lui Ronal, Michelle Yeoh în rolul Dr. Karina Mogue și Oona Chaplin în rolul lui Varang, printre alții. Noul film reia de unde s-a oprit ultimul, cu Sully și Neytiri construindu-și familia pe planeta Pandora și luptând împotriva noilor amenințări la adresa civilizației sale în plină dezvoltare.

The post După 13 ani de așteptare, 20th Century Studios a lansat primul teaser al filmului „Avatar 2” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code