NEWSNET

Flux-stiri

ANSVSA: Pipote de pui cu Salmonella, retrase de pe piaţă

ANSVSA a fost informată despre retragerea de pe piaţă şi rechemarea de la consumatori a produsului „Pipote de pui”, după ce a fost identificată Salmonella.ANSVSA a fost informată despre retragerea de pe piaţă şi rechemarea de la consumatori a produsului „Pipote de pui”, după ce a fost identificată Salmonella.

  • ANSVSA a fost informată despre retragerea de pe piaţă şi rechemarea de la consumatori a produsului „Pipote de pui”, după ce a fost identificată Salmonella.
  • Produsul este rechemat de la consumatori.

„Vă informăm că societatea Copanex SRL a iniţiat retragerea de la comercializare a produsului <Pipote de pui 500 g”, ca urmare a evidenţierii prezenţei Salmonella Enteritidis în produs. Carrefour România SA retrage de pe piaţă şi recheamă de la consumatori următorul produs cu datele de identificare de mai jos: „Pipote de pui 500 g Copanex”, a transmis ANSVSA.

Conform agenţiei, Salmonella poate provoca afecţiuni grave stomacale sau intestinale (salmoneloza).

Se recomandă persoanelor care deţin produse din acest lot să nu le consume, ci să le distrugă sau să le ducă înapoi în magazinele de unde le-au cumpărat.

Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

The post ANSVSA: Pipote de pui cu Salmonella, retrase de pe piaţă appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code