Flux-stiri

Apple plănuiește să debuteze cu un iPhone 5G low cost în martie

  • La data de 8 martie, Apple plănuiește lansarea unui iPhone 5g low-cost și a unui iPad actualizat.
  • Noul model de iPhone va fi o actualizare a modelului iPhone SE din ultimii doi ani.
  • În luna octombrie, Apple a anunțat două modele noi de MacBook Pro.

Apple plănuiește ca la data de 8 martie sau în apropiere de această dată să prezinte un iPhone 5G low-cost și un iPad actualizat, a relatat vineri Bloomberg News, citând persoane care au cunoștință despre acest subiect.

Potrivit raportului, noul iPhone va fi prima actualizare a modelului iPhone SE din ultimii doi ani și va dispune de capacități de rețea 5G, o cameră îmbunătățită și un procesor mai rapid.

În octombrie, Apple a anunțat două noi modele de MacBook Pro, care funcționează cu cipuri interne mai puternice. În condițiile în care lansarea preconizată este încă la mai mult de o lună distanță, planurile Apple s-ar putea schimba în cazul unor întârzieri de producție sau al altor modificări, a adăugat raportul.

Compania nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii din partea Reuters. Apple, cu sediul în Cupertino, California, depășește penuria globală costisitoare de cipuri pentru calculatoare și a înregistrat vânzări record în trimestrul de sărbători din ianuarie, depășind estimările de profit și prognozând că deficitul se reduce.

Noul iPad, între timp, va fi o actualizare a modelului Air, care va avea un procesor mai rapid și 5G. Compania plănuiește, de asemenea, un nou Mac cu cipuri proiectate de Apple, care ar putea fi lansat, de asemenea, încă din martie.

Pe lângă anunțarea noilor dispozitive, compania plănuiește să lanseze iOS 15.4 în prima jumătate a lunii martie, au precizat persoanele menționate. Actualizarea software va adăuga la iPhone și iPad suportul Face ID pentru persoanele care poartă măști, facilitând deblocarea dispozitivelor de către utilizatori. De asemenea, are emoji noi și Universal Control, care permite clienților să folosească o singură tastatură și un singur trackpad pe mai multe iPad-uri și Mac-uri.

The post Apple plănuiește să debuteze cu un iPhone 5G low cost în martie appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code