Flux-stiri

Trupele ruse aruncă în aer podurile din Severodonetsk pentru a preveni un posibil avans ucrainean

  • Rusia aruncă în aer podurile din Severodonetsk pentru a zădărnici încercările ucrainenilor de a primi întăriri, anunţă un guvernator regional.
  • Serhiy Gaidai a declarat că armata ucraineană continuă să îşi menţină poziţiile în interiorul oraşului Severodonetsk.
  • Potrivit acestuia, ruşii au atacat de mai multe ori, dar proziţiile ucrainene au rezistat.

Rusia aruncă în aer podurile din Severodonetsk pentru a zădărnici încercările ucrainenilor de a primi întăriri, anunţă un guvernator regional citat de Reuters.

Forţele ruseşti aruncă în aer podurile de peste râul Seversky Donets pentru a împiedica Ucraina să aducă întăriri militare şi să livreze ajutoare civililor din oraşul Severodonetsk, a declarat sâmbătă guvernatorul regiunii Luhansk.

Într-o emisiune televizată, Serhiy Gaidai a declarat că armata ucraineană continuă să îşi menţină poziţiile în interiorul oraşului Severodonetsk.

Potrivit acestuia, ruşii au atacat de mai multe ori, dar proziţiile ucrainene au rezistat.

The post Trupele ruse aruncă în aer podurile din Severodonetsk pentru a preveni un posibil avans ucrainean appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code