Flux-stiri

Arcul de Triumf va fi deschis vizitatorilor în fiecare weekend pe perioada verii

  • Anunțul a fost făcut sâmbătă de Primăria Capitalei.
  • Potrivit Primăriei Capitalei, Arcul de Triumf va putea fi vizitat până în data de 30 octombrie, iar accesul vizitatorilor este gratuit.
  • În următoarele zile de weekend programul va fi între 12:00 şi 20:00, ultima persoană va intra în interiorul monumentului la ora 19:30.

Arcul de Triumf din Bucureşti va fi deschis vizitatorilor în fiecare sâmbătă şi duminică pe perioada verii, a anunţat sâmbătă Primăria Capitalei.

Potrivit Primăriei Capitalei, Arcul de Triumf va putea fi vizitat până în data de 30 octombrie, iar accesul vizitatorilor este gratuit.

Sâmbătă, 14 mai, monumentul va putea fi vizitat între orele 12:00 şi 24:00, accesul ultimilor vizitatori făcâdu-se la ora 23:30.

În următoarele zile de weekend programul va fi între 12:00 şi 20:00, ultima persoană va intra în interiorul monumentului la ora 19:30.

„Persoanele care se bucură de străzile devenite pietonale sunt invitate să încheie plimbarea cu o privelişte inedită asupra Bucureştiului, pe terasa Arcului de Triumf”, anunţă Primăria Capitalei.

Conform aceleiaşi surse, traversarea se va face pe la trecerea de pietoni semaforizată, în intervalul orar anunţat.

The post Arcul de Triumf va fi deschis vizitatorilor în fiecare weekend pe perioada verii appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code