Flux-stiri

Armata rusă are noi ținte. Orașele Sievierodonețk și Lîsîceansk au fost atacate

RăzboiRăzboi

  • Regiunea industrială Donbas din estul Ucrainei a fost bombardată de forțele ruse.
  • Luptele de vineri s-au concentrat pe două orașe cheie: Sievierodonețk și Lîsîceansk.
  • Ucrainenii fac tot ce e posibil cu resursele de apărare disponibile în prezent pentru a proteja teritoriul

Armata rusă nu se oprește nicio clipă din a ataca fără milă țara sacrificiului. Ieri, regiunea industrială Donbas din estul Ucrainei a fost bombardată de forțele ruse și susțin ei, au capturat un nod feroviar. Civilii din Donbas trăiesc cu frica că orașele asediate din regiune vor suferi aceleași orori pe care le-au trăit locuitorii din Mariupol în săptămânile premergătoare capturării portului.

„Nu vreau ca nimeni să treacă prin asta. Este terifiant, oh, Doamne, este pur și simplu terifiant. Nu, a fost un război. Părinții mei au fost sub ocupație, dar nu s-au atins de oameni ca noi. Nu, nu s-au atins. Luptele de vineri s-au concentrat pe două orașe cheie: Sievierodonețk și Lîsîceansk din apropiere. Sunt ultimele zone aflate sub control ucrainean din Lugansk, una dintre cele două provincii care alcătuiesc Donbasul și unde separatiștii susținuți de Rusia au controlat deja un anumit teritoriu timp de opt ani”, a spus Katarina.

„Cred că cei care au venit aici nu au inimă și nu sunt conștienți de ceea ce fac, dar vor să se răzbune. Volodimir Zelenski a subliniat din nou că situația din estul țării sale este extrem de dificilă. Forțele rusești continuă să își concentreze eforturile maxime în Donbas. ”, a transmis Danylo Barbolyuk, ofițer de poliție.

„Ocupanții încearcă să atingă obiectivele pe care au sperat să le atingă în primele zile de război după 24 februarie, cel puțin înainte de a 100-a zi de război. Dacă ocupanții cred că Lyman și Sievierodonetsk vor fi ale lor, se înșeală. Donbasul va fi ucrainean pentru că este al nostru, este esența noastră. Chiar dacă Rusia aduce acolo distrugere și suferință, vom reconstrui fiecare oraș și fiecare comunitate. Nu există și nu va exista nicio alternativă reală la steagurile ucrainene”.

The post Armata rusă are noi ținte. Orașele Sievierodonețk și Lîsîceansk au fost atacate appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code