Flux-stiri

Armele occidentale le strică planurile rușilor. În următoarele săptămâni, Putin va vizita Coreea de Nord şi Vietnamul

  • Rusiei i s-a redus mobilitatea cu 16% din cauza armelor occidentale.
  • Aliații le permit ucrainenilor să folosească armele occidentale.
  • Ucraina are voie să atace doar ţinte din interiorul Rusiei.
  • Rusia folosea regiunea Belgorod ca să atace Harkov.
  • În următoarele săptămâni, Putin va vizita Coreea de Nord şi Vietnamul.
  • Putin a vizitat Coreea de Nord acum 24 de ani în primul mandat.

Chiar dacă vin în rate, cele 61 de miliarde de dolari promise de americani Ucrainei se văd deja și pe front. Zelenski se bucură de cum poate să se folosească de ele în zona Belgorod, unde frontul e fierbinte. Acolo armele occidentale le strică planurile rușilor.

Loviturile cu rază lungă de acțiune pe teritoriul rus au redus mobilitatea Rusiei de a lovi Ucraina. Din spațiul de manevră din zona Belgorod al rușilor acum poate fi folosit doar 16% pentru atacarea țintelor către Harkov.

Până acum o lună, Ucraina nu avea voie sa riposteze cu arme occidentale. America si ceilalți aliați și-au dat „OK-ul” ca Ucraina să folosească armele occidentale maxim 300 de km în interiorul teritoriului Rusiei, doar în spatele liniilor ruse din zona de contact.

Putin caută ajutor prin lume. În următoarele săptămâni va merge în Coreea de Nord şi Vietnam. Singura vizită de până acum a lui Putin în Coreea de Nord a fost în 2000, în primul an din primul mandat prezidențial.

The post Armele occidentale le strică planurile rușilor. În următoarele săptămâni, Putin va vizita Coreea de Nord şi Vietnamul appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 30 times, 5 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code