Flux-stiri

Arnold Schwarzenegger descrie momentul în care i-a spus Mariei Shriver despre aventura cu menajera lor: „Cred că am provocat destulă durere familiei mele”

  • Arnold Schwarzenegger a dezvăluit că fosta soție Maria Shriver a fost „distrusă” când a aflat despre aventura sa din 1996.
  • Aventura lui Schwarzenegger cu menajera Mildred Baena l-a făcut pe actor să devină tată.
  • „Cred că am provocat destulă durere familiei mele”, a spus acesta.

Arnold Schwarzenegger a dezvăluit că fosta soție Maria Shriver a fost „distrusă” când a aflat despre aventura sa din 1996 cu menajera cuplului, scrie Fox News. Dezvăluirile au fost făcute în noul documentar Netflix „Arnold”.

Aventura lui Schwarzenegger cu Mildred Baena l-a făcut pe actor să devină tată, dar Shriver a aflat abia în 2011, în timpul unei ședințe de consiliere în cuplu. „Maria și cu mine mergeam la consiliere o dată pe săptămână”, și-a amintit Schwarzenegger în serialul-documentar, lansat pe 7 iunie.

„Într-una dintre ședințe, psihologul a spus: „Cred că astăzi Maria vrea să fie foarte specifică în legătură cu ceva. Vrea să știe dacă ești tatăl lui Joseph”. Și am fost ca și cum, am crezut că mi s-a oprit inima, iar apoi am spus adevărul”.

„A fost zdrobită din cauza asta. Am avut o aventură în ’96. La început chiar nu am știut”, a recunoscut actorul. „Am început să simt că, cu cât îmbătrânea mai mult, cu atât mai mult îmi devenea clar și apoi a fost într-adevăr doar o chestiune de cum să păstrezi tăcerea? Cum să păstrezi acest secret?”.

„Cred că am provocat destulă durere familiei mele. Toată lumea a trebuit să sufere. Maria a trebuit să sufere. Copiii au avut de suferit. Joseph. Mama lui. Toată lumea”, a spus el în documentarul Netflix.

Cu toate acestea, acordul de proprietate dintre Shriver și Schwarzenegger a făcut ca divorțul să nu fie finalizat până în 2021. Fostul cuplu, care a fost căsătorit timp de 25 de ani înainte de a se despărți, are patru copii în comun: Katherine, Christina, Patrick și Christopher.

„Va trebui să trăiesc cu asta tot restul vieții mele”, a spus Schwarzenegger în serialul documentar. „Oamenii își vor aminti de succesele mele și își vor aminti și de eșecurile mele. Acesta este un eșec major. Am avut eșecuri în trecut, în cariera mea, dar acesta este un cu totul alt joc, o cu totul altă dimensiune a eșecului”:

Seria Netflix „Arnold” urmărește cariera de actor a lui Schwarzenegger și trecerea sa în politică. De asemenea, explorează viața personală a actorului și scandalurile în care a fost implicat acesta.

Citește și:

The post Arnold Schwarzenegger descrie momentul în care i-a spus Mariei Shriver despre aventura cu menajera lor: „Cred că am provocat destulă durere familiei mele” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 27 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code