Flux-stiri

Ocupanții ruși au atacat copiii. Maternitatea din Mariupol, distrusă complet în urma bombardamentului

Atac maternitateAtac maternitate

  • În urma unui atac asupra maternității din Mariupol, clădirea a fost distrusă.
  • Atacul a dus la rănirea a 17 persoane și nu există morți în urma bombardamentului.
  • Printre răniți se numără și personal medical, dar și femei în travaliu.

Ocupanții ruși au efectuat un atac aerian asupra unui spital și au distrus maternitatea din Mariupol. Poliția lucrează la fața locului. Astăzi, rușii au aruncat o bombă aeriană în zona spitalului și a maternității, unde se aflau mame cu copii.

Autoritățile ucrainene au anunțat că nu există morți în urma bombardării de la maternitatea din Mariupol. Șeful administrației militaro-civile Donețk, Pavel Kirilenko, a declarat că, în urma unui atac aerian asupra maternității nr. 2 din Mariupol, 17 persoane au fost rănite și că nu există morți. Printre răniți se numără și femei însărcinate.

Printre răniți se numără și personal medical și femei în travaliu. Atacul aerian a fost efectuat în timpul regimului „tăcerii”, care a fost declarat de Rusia.

Fratele primarului Kievului, Vladimir Klitschko, a reacționat cu privire la situația de la maternitatea din Mariupol:

„Îmi sângerează inima. Se spune adesea că prima victimă a războiului este adevărată. Da, așa este. După cum puteți vedea în Rusia. Dar știți ce? Cele mai irezistibile victime sunt copiii! Copii mor acum! Uitați-vă la aceste fotografii!Este un rezultat concret și real al așa-zisei operațiuni speciale a lui Putin, când nu ucide acești îngeri, le ucide părinții, le distruge casele, școlile. A ataca copiii înseamnă a ataca viața. la civilizaţia însăşi. Dacă nu vrei să mai vezi aceste fotografii, nu ar trebui să te îndepărtezi. Trebuie să opriți războiul lui Putin, ACUM!

Boris Johnson a reacționat cu privire la atac. „Există puține lucruri mai degradante decât țintirea celor vulnerabili și lipsiți de apărare. Regatul Unit explorează mai mult sprijin pentru Ucraina pentru a se apăra împotriva atacurilor aeriene și îl vom cere pe Putin să răspundă pentru crimele sale teribile”.

O altă lovitură, pe lângă cea de la maternitatea ucraineană, a venit lângă centrul orașului. Poliția documentează consecințele bombardamentului. Tehnicienii în explozivi adună dovezi pentru Curtea Internațională de Justiție a ONU.

The post Ocupanții ruși au atacat copiii. Maternitatea din Mariupol, distrusă complet în urma bombardamentului appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code