Flux-stiri

Azi, InSecuritate, cu Andrei Avădănei, CEO al companiei Bit Sentinel, de la ora 21.00, pe Aleph News

Bogdan Nciolae, Insecuritate pe Aleph NewsBogdan Nciolae, Insecuritate pe Aleph News

Bogdan Nicolae și invitatul său, Andrei Avădănei, CEO-ul companiei Bit Sentinel, discută despre riscurile de securitate cibernetică și soluțiile de combatere a atacurilor informatice.

Ce presupune un atac informatic? Care sunt tehnicile prin care hackerii compromit sistemele informatice? Care sunt cele mai dese probleme de securitate cibernetică depistate în companii? Cum pot fi blocate atacurile informatice? Cum sunt afectați cetățenii de rând de atacurile informatice? Care sunt principalele ținte ale hackerilor? Care sunt riscurile pe viitor din punct de vedere al securității cibernetice?

Dacă vrei să afli răspunsul la aceste întrebări, dar și alte informații interesante nu rata emisiunea InSecuritate, sâmbătă, 14 mai, de la ora 19.00, la SMART TV și de la ora 21.00, la ALEPH NEWS. Ca să ȘTII!

The post Azi, InSecuritate, cu Andrei Avădănei, CEO al companiei Bit Sentinel, de la ora 21.00, pe Aleph News appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code