Flux-stiri

Biden, declarat inapt din punct de vedere mental de un medic de la Casa Albă

  • Un fost medic de la Casa Albă susține că, din cauza problemelor de sănătate, Joe Biden ar trebui să demisioneze.
  • Ronny Jackson spune că președintele Americii nu știe ce se întâmplă în Ucraina.
  • Medicul a mai spus că acesta ar trebui să facă un test cognitiv, deoarece este inapt în ceea ce privește conducerea Americii.

Un fost medic care a lucrat la Casa Albă atât pentru Obama, cât și pentru Donald Trump, a spus că actualul președinte al Americii, Joe Biden, nu este apt din punct de vedere mental pentru funcția pe care o ocupă. Acesta a mai adăugat că cel mai bine ar fi ca Biden să demisioneze.

Biden nu știe ce se întâmplă cu Ucraina. El nu știe ce se întâmplă cu NIMIC! El nu este capabil din punct de vedere cognitiv să conducă. El trebuie să DEMISIONEZE înainte ca țara noastră să mai sufere”, a spus Ronny Jackson, conform The Blaze.

La finalul lunii trecute, Ronny Jackson a menționat că vrea ca Joe Biden să facă un test cognitiv, adăugând că „nu este potrivit pentru a fi președintele nostru în acest moment”.Îi cer să facă un test cognitiv ACUM. Sunt prea multe în joc, trebuie să știm!”, a mai spus fostul medic al Casei Albe.

Joe Biden ar acuza mai multe probleme

Întreaga țară vede cum problemele sale cognitive mentale sunt expuse de peste un an și nu există nicio îndoială în mintea majorității oamenilor că se întâmplă ceva cu el, că nu mai este la fel din punct de vedere cognitiv ca înainte și, în opinia mea, nu este potrivit pentru a fi președintele nostru în acest moment”, relatează Fox News despre președintele Americii.

De fiecare dată când se ridică și vorbește cu poporul american, nu doar poporul american îl privește vorbind, ci întreaga lume, iar asta este o parte din problema de aici. Biden pare obosit, slab, confuz, incoerent și transmite un mesaj de slăbiciune în toată lumea, iar ei se prind de asta”, a mai spus congresmanul.

În luna iulie a anului trecut, acesta a declarat că, în cele din urmă, Joe Biden va renunța la funcția de președinte al Americii. „Se întâmplă ceva serios cu acest om în acest moment și, știți, cred că fie va demisiona, fie îl vor convinge să demisioneze din funcție la un moment dat, în viitorul apropiat, din cauza unor probleme medicale, fie vor trebui să folosească al 25-lea amendament pentru a scăpa de acest om chiar acum”, a continuat acesta.

The post Biden, declarat inapt din punct de vedere mental de un medic de la Casa Albă appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code