Flux-stiri

BILANȚUL ZILEI. Numărul deceselor rămâne constant. Câte cazuri au fost raportate în ultimele 24 de ore

Un cadru medical discuta cu un pacient internat in sectia de terapie intensiva.Un cadru medical discuta cu un pacient internat in sectia de terapie intensiva.

  • Conform datelor existente duminică, la ora 10.00, la nivelul CNCCI, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 11.725 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2.
  • De asemenea, au fost raportate 389 decese.
  • Opt dintre decese sunt anterioare ultimelor ore.

În ultimele 24 de are au fost diagnosticate peste 11.000 de cazuri noi de COVID-19, în scădere faţă de zilele precedente, însă numărul deceselor se menţine în continuare ridicat – 389, din care 8 sunt anterioare.

Conform datelor existente duminică, la ora 10.00, la nivelul CNCCI, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 11.725 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2.

De asemenea, au fost raportate 389 decese. Opt dintre decese sunt anterioare ultimelor ore.

The post BILANȚUL ZILEI. Numărul deceselor rămâne constant. Câte cazuri au fost raportate în ultimele 24 de ore appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code