NEWSNET

Flux-stiri

OFF/ON THE RECORD. Invitat: Dacian Cioloș, co-președinte USR PLUS, duminică, de la ora 20.00, pe Aleph News

OFF/ON THE RECORD. Invitat: Ion Dragne, decanul Baroului București, vineri, de la ora 19.00, pe Aleph NewsOFF/ON THE RECORD. Invitat: Ion Dragne, decanul Baroului București, vineri, de la ora 19.00, pe Aleph News

Coaliția nu mai există, guvernarea României este blocată de congresele partidelor de dreapta și de luptele interne pentru putere, dar liderii coaliției promit separat că dacă renunță celălalt – se împacă.

Dacian Cioloș, co – președinte al USR PLUS îți vorbește despre rolul Președintelui României în conflictul din coaliție, de războiul succesiunii lui Klaus Iohannis și de condițiile în care USR PLUS s-ar întoarce la guvernarea României.

Despre situațiile tensionate din Coaliție, despre reformele eșuate, despre opțiunea USR PLUS – rămâne la Putere sau intră în Opoziție, despre renegocierea ministerelor, despre balamucul constituțional din Parlamentul României, despre istoricul lui Florin Cîțu în SUA, despre cum arată „festivalul democrației” în USR PLUS și candidatul la Președinția României al USR PLUS, afli de la Dacian Cioloș, duminică, de la ora 20.00, în emisiunea Off/On The Record, pe Aleph News.  

The post OFF/ON THE RECORD. Invitat: Dacian Cioloș, co-președinte USR PLUS, duminică, de la ora 20.00, pe Aleph News appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code