Flux-stiri

BILANȚUL ZILEI: Peste 700 cazuri noi de COVID-19 și 8 decese

  • 78 dintre cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienţi reinfectaţi, testaţi pozitiv la o perioadă mai mare de 90 de zile după prima infectare.
  • Până astăzi, 65.589 e persoane diagnosticate cu infecţie cu SarsCov-2 au decedat.
  • Toate decesele înregistrate sunt ale unor pacienţi care prezentau comorbidităţi.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 705 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, cu 107 mai puţin faţă de ziua anterioară. 78 dintre cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienţi reinfectaţi, testaţi pozitiv la o perioadă mai mare de 90 de zile după prima infectare.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienţilor care erau deja pozitivi, 57 persoane au fost reconfirmate pozitiv.

În unităţile sanitare de profil, numărul de persoane internate în secţii cu COVID-19 este de 913, cu 17 mai puţin faţă de ziua anterioară. De asemenea, la ATI sunt internate 144 persoane, cu 9 mai puţin faţă de ziua anterioară. Dintre cei 144 pacienţi internaţi la ATI, 133 sunt nevaccinaţi.

Din totalul pacienţilor internaţi, 60 sunt minori, toţi fiind internaţi în secţii, cu 7 mai puţin decât în ziua anterioară, şi 0 la ATI, la fel ca în ziua anterioară.

Până astăzi, 65.589 e persoane diagnosticate cu infecţie cu SarsCov-2 au decedat.

În ultimele 24 de ore au fost raportate de către INSP 8 decese (3 bărbaţi şi 5 femei), dintre care un deces raportat anterior intervalului de referinţă. Dintre cele 8 decese, două au fost înregistrate la categoria de vârstă 60-69 de ani, două la categoria de vârstă 70-79 de ani şi 4 la categoria de vârstă peste 80 de ani.

Toate decesele înregistrate sunt ale unor pacienţi care prezentau comorbidităţi.

Din totalul de 8 pacienţi decedaţi, 7 au fost nevaccinaţi şi unul vaccinat. Pacientul vaccinat care a decedat avea vârsta peste 80 de ani.

The post BILANȚUL ZILEI: Peste 700 cazuri noi de COVID-19 și 8 decese appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 9 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code