Flux-stiri

FIFA 23 va fi ultimul joc din serie și se lansează în septembrie

  • În curând nu o să-ți mai auzi prietenii când spun că merg să joace o FIFA. Asta pentru că celebrul simulator de fotbal o să dispară.
  • FIFA 23 va fi ultimul joc din seria începută acum trei decenii și va fi lansat în septembrie. Asta nu înseamnă că nu va mai exista un joc de fotbal pentru tine. Doar că de anul viitor va trebui să te obișnuiești cu aceste imagini.
  • EA Sports FC se va numi viitorul joc. Din fericire, aceasta este singura schimbare cu care vor fi nevoiți să se obișnuiască fanii.

În curând nu o să-ți mai auzi prietenii când spun că merg să joace o FIFA. Asta pentru că celebrul simulator de fotbal o să dispară.

FIFA 23 va fi ultimul joc din seria începută acum trei decenii și va fi lansat în septembrie. Asta nu înseamnă că nu va mai exista un joc de fotbal pentru tine. Doar că de anul viitor va trebui să te obișnuiești cu aceste imagini.

EA Sports FC se va numi viitorul joc. Din fericire, aceasta este singura schimbare cu care vor fi nevoiți să se obișnuiască fanii.

The post FIFA 23 va fi ultimul joc din serie și se lansează în septembrie appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 12 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code