Flux-stiri

Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie deoarece aceasta a vândut partea sa din domeniul viticol comun

  • Domeniul viticol de la Miraval are 500 de hectare.
  • Brad Pitt deține 60% din domeniu, iar Angelina Jolie 40%.
  • O sticlă de șampanie Chateau Miraval costă 40 de dolari.
  • Domeniul Miraval este estimat la 160 mil.$.

Nu că nu se mai împacă, dar războiul dintre ei continuă. Brad Pitt a dat-o în judecată pe Angelina Jolie, pentru că a vândut partea ei din via pe care o au în Franța, pe domeniul pe care și-l cumpăraseră în 2008. Au promis, dar au și lăsat în scris că, dacă or să vândă, va fi numai cu acordul părților.

Ce-l supără pe Brad acum? Că, după ce a investit timp și bani în domeniul viticol, Angelina i l-a vândut unei companii din Luxemburg care îi aparține unui oligarh rus.

Și acum, după ce a construit un business de succes, roze-ul de Miraval e cunoscut în întreaga lume, rusul vrea să preia controlul. De anul trecut, de când a preluat partea din domeniu, a încept să contacteze distribuitorii de vin ca să schimbe termenii contractelor. Și vrea să transfere societatea în Cipru, să spele bani, așa spun avocații lui Brad Pitt.

Mai mult, cei doi trebuie să împartă și casa. Pardon, castelul. Avocații Angelinei spun că aceasta pur și simplu nu mai vrea să împartă nimic cu fostul soț. Mai au un proces, care durează de câțiva ani, pentru custodia celor patru copii. Până se va termnia și acesta, se răsuflă șampania.

The post Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie deoarece aceasta a vândut partea sa din domeniul viticol comun appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code