Flux-stiri

Patru luptători din Franţa, Germania, Australia şi Olanda au murit în Ucraina

Străinii mor pentru UcrainaStrăinii mor pentru Ucraina

  • Patru luptători străini au fost ucişi în Ucraina, a anunţat sâmbătă, prin intermediul unui mesaj publicat pe Facebook, purtătorul de cuvânt al Legiunii Internaţionale de Apărare a Ucrainei.
  • Damien Magrou i-a numit pe cei patru bărbaţi şi a arătat steagurile Franţei, Germaniei, Australiei şi Olandei.
  • Mii de mercenari străini au ajuns în Ucraina pentru a lupta împotriva Rusiei, însă nu se cunoaște exact numărul acestora, nivelul de experiență sau pe ce front luptă.

Patru luptători străini au fost ucişi în Ucraina, a anunţat sâmbătă, prin intermediul unui mesaj publicat pe Facebook, purtătorul de cuvânt al Legiunii Internaţionale de Apărare a Ucrainei.

Dorim să ne amintim şi să ne onorăm fraţii noştri căzuţi la datorie, care au călătorit în Ucraina pentru a se alătura celor mai curajoşi dintre cei curajoşi şi a lupta umăr la umăr cu apărătorii Ucrainei. Nu există cuvinte pentru a ne exprima recunoştinţa pentru serviciul lor şi pentru sacrificiul suprem. Aceştia sunt eroii necunoscuţi care au venit aici pentru a apăra valorile în care credeau şi pentru a se ridica împotriva tiraniei”, scrie în mesajul lui Magrou.

Purtătorul de cuvânt al Legiunii Internaţionale a adus un omagiu „eroilor străini”.

Ei au ales să apere suveranitatea Ucrainei. Ei au ales să lupte şi să arate inamicului că valorile libertăţii şi democraţiei pe care lumea civilizată le apără acum împreună, nu pot fi şi nu vor fi şterse de rachete sau artilerie. Ne-am pierdut fraţii în luptă, dar curajul, memoria şi moştenirea lor ne vor inspira pentru totdeauna”, a adăugat Damien Magrou.

The post Patru luptători din Franţa, Germania, Australia şi Olanda au murit în Ucraina appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code