Flux-stiri

Britney Spears, dans provocator în noaptea nunții. Ținuta cântăreței nu a lăsat loc imaginației

  • Noi filmulețe postate pe rețelele de socializare au dat în vileag momente de la nunta celebrei cântărețe Britney Spears cu Sam Asghari.
  • Paris Hilton, Selena Gomez, Drew Barrymore și Donatella Versace, care a creat rochia de mireasă a lui Spears, s-au numărat printre celebritățile prezente.
  • Britney și Asghari s-au cunoscut în octombrie 2016, pe platoul de filmare al videoclipului ei pentru piesa „Slumber Party”.

Noi filmulețe postate pe rețelele de socializare au dat în vileag momente de la nunta celebrei cântărețe Britney Spears cu Sam Asghari. Mireasa și mirele au susținut în fața invitaților lor un moment neașteptat, au dansat lasciv, iar cântăreața în vârstă de 40 de ani și-a arătat formele.

Britney Spears a dansat toată noaptea în chiloți, alături de soțul său.

Vedeta pop, care s-a căsătorit pe 9 iunie, a dezvăluit sâmbătă, prin intermediul Instagram-ului, că a purtat „primul ei tanga cu diamante” în timpul recepției plină de vedete. Vedeta a purtat doar un sacou negru, dar care nu lăsa prea mult loc imaginației.

După miezul nopții, Britney Spears a renunțat la rochia albă de mireasă și la voal și a îmbrăcat un sacou, pare că e chiar sacoul negru al mirelui.

„LIVING IS GIVING … pssss nu vă faceți griji am avut primul meu tanga cu diamante sub jachetă … sper că nu am jignit pe nimeni !!!”.

Între timp, Asghari, în vârstă de 28 de ani, a petrecut ceremonia într-un tricou cu inscripția „Britney & Sam” și pantaloni negri. Se pare că nu a putut să își șteargă zâmbetul de pe față toată noaptea.

În altă parte a videoclipului, interpreta hitului „Toxic” a fost văzută dansând cu Madonna, în timp ce pe fundal se auzea clasicul hit al Reginei muzicii pop, „Like A Virgin”.

„Cât de suprarealist ar fi asta! Să cânți pe Madonna și Madonna să fie acolo lol”, a comentat un fan, iar un altul a adăugat: „Ok. E destul de radical. Madonna dansând pe propriul ei cântec la nunta ta. Wow.”

Paris Hilton, Selena Gomez, Drew Barrymore și Donatella Versace, care a creat rochia de mireasă a lui Spears, s-au numărat printre celebritățile prezente.

„Atât de mulți oameni incredibili au venit la nunta noastră și încă sunt în stare de șoc!!!”, a transmis Spears într-o altă postare pe Instagram.

De la nuntă au lipsit, în mod notabil, părinții cântăreței, Lynne și Jamie Spears, care nu au primit o invitație în urma neînțelegerii lor cu cântăreața din cauza tutelei acesteia, care a fost încheiată în noiembrie 2021.

„Arăți radiantă și atât de fericită!”, a comentat Lynne la postarea de vineri de pe Instagram a lui Britney. „Nunta ta este nunta ‘de vis’! Iar faptul că a avut loc la tine acasă o face atât de sentimentală și specială! Sunt fooooarte fericită pentru voi! Vă iubesc!”

Britney și Asghari s-au cunoscut în octombrie 2016, pe platoul de filmare al videoclipului ei pentru piesa „Slumber Party”.

Cei doi și-au făcut publică idila în ianuarie 2017 și s-au logodit în septembrie 2021.

The post Britney Spears, dans provocator în noaptea nunții. Ținuta cântăreței nu a lăsat loc imaginației appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code