Flux-stiri

Casa „La Mița Biciclista” își deschide porțile. La ce evenimente vei putea participa

  • Casa Miței Biciclista din București își deschide porțile către publicul larg, oferind o experiență contemporană captivantă.
  • Saloanele istorice au fost reamenajate cu o notă modernă și sunt pregătite să găzduiască diverse evenimente în fiecare weekend.
  • Sezonul cultural de deschidere a Casei Mița Biciclista a fost inaugurat cu expoziția „Frumusețea unui oraș” de la celebrul Pavillon de l’Arsenal din Paris.

Casa Miței Biciclista din București își deschide porțile către publicul larg, oferind o experiență contemporană și captivantă. Saloanele istorice au fost reamenajate cu o notă modernă și sunt pregătite să găzduiască diverse evenimente în fiecare weekend, precum tururi ghidate, conferințe, concerte, petreceri și o expoziție despre Paris și București.

Trecătorii se vor putea bucura de vitrinele viitoarei braserii, transformate într-un spațiu de dialog de către artistul vizual Dan Perjovschi. Casa Miței Biciclista se deschide în calitate de Stabiliment Creativ, găzduind primul sezon cultural.

Unul dintre punctele de atracție ale casei este expoziția „Frumusețea unui oraș”, care explorează conceptul de frumusețe în arhitectură și planificare urbană. Vizitatorii vor avea ocazia să participe la tururi ghidate prin spațiile istorice ale casei, inclusiv vechile saloane ale Miței, spații intime și spații moderne. Fiecare dintre aceste spații va fi în rezonanță cu unul dintre aspectele expoziției – patrimoniu, experiment și geografie intimă.

La ce evenimente vei putea participa

Sezonul cultural de deschidere a Casei Mița Biciclista a fost inaugurat cu expoziția „Frumusețea unui oraș” de la celebrul Pavillon de l’Arsenal din Paris și o introducere captivantă despre București, acompaniată de ritmurile stilului swing al jazz-ului anilor ’30. Vizitatorii vor avea parte și de băuturi pariziene de ediție limitată, precum Boulevardier, Champs-Elysées sau Martini of France.

Unul dintre punctele de atracție ale casei este barul, creat cu de arhitectă Eliza Yokina. Saloanele în care cu un secol în urmă pășeau prinți, diplomați și alte personalități invitate de Mița au prins acum viață într-un mod fascinant. Vizitatorii vor putea descoperi povestea acestor saloane și vor avea ocazia să se delecteze cu o selecție de cărți specializate despre oraș și viața urbană, oferite de noua librărie aflată la parterul casei.

Casa Miței Biciclista din București se anunță a fi un loc unic în care istoria și cultura se întâlnesc cu inovația și contemporaneitatea, oferind vizitatorilor o experiență memorabilă și captivantă.

Citește și:

The post Casa „La Mița Biciclista” își deschide porțile. La ce evenimente vei putea participa appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 41 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code