Flux-stiri

Cele mai bune melodii, albume și podcasturi din 2021

 • Cântecul cel mai ascultat al anului 2021 la nivel global este „Drivers license” al Oliviei Rodrigo.
 • Pentru al doilea an consecutiv, starul de reggaeton din Puerto Rico, Bad Bunny, preia titlul de artist cu cel mai mare flux din lume pe Spotify.
 • Nostalgia a jucat un rol important în alegerea melodiilor în 2021, deoarece fanii au redescoperit vechile melodii favorite.

Dacă 2020 a fost anul care a dat peste cap lumea, 2021 a fost anul în care ne-am obișnuit să vedem lucrurile pe dos. Cu „normalul” aruncat pe fereastră, oamenii din întreaga lume au început să îmbrățișeze necunoscutul. Iată ce au ales oamenii să asculte în aceste vremuri.

Cele mai ascultate piese din 2021:

 1. Drivers license- Olivia Rodrigo
 2. Montero- Lil Nas X
 3. Stay- Kid Laroi feat. Justin Bieber
 4. Good 4u- Olivia Rodrigo
 5. Levitating- Dua Lipa feat. DaBaby

Cântecul cel mai ascultat al anului 2021 la nivel global este „Drivers license” al Oliviei Rodrigo, care a strâns peste 1,1 miliarde de streamuri. În top 3 piese din acest an este „Stay”, cântecul prin care Kid Laroi intră pentru prima dată pe scena pieselor răvnite, odată cu colaborarea sa cu Justin Bieber. Al patrulea loc îi revine tot Oliviei Rodrigo, de data aceasta cu piesa „good 4 u”, care a câștigat și titlul de 2021 Spotify Song of the Summer.

Cele mai ascultate albume din 2021:

 1. Sour- Olivia Rodrigo
 2. Future Nostalgia-Dua Lipa
 3. Justice- Justin Bieber
 4. = – Ed Sheeran
 5. Planet Her – Doja Cat

Când vine vorba de albumele de top ale anului 2021 la nivel global, Olivia Rodrigo își revendică din nou coroana cu albumul ei de debut SOUR, care a avut în mod clar un pic de dulceață. Future Nostalgia- Dua Lipa ocupă locul al doilea, urmat de Justice, creația lui Justin Bieber.

Podcasturile rămân în trend

The Joe Rogan Experience rămâne podcastul numărul unu pe Spotify la nivel global. Acesta este urmat de neînfricatul Call Her Daddy, al lui Alex Cooper, care a devenit, de asemenea, exclusiv la Spotify în 2021. Crima și analiza de știri continuă să fie genuri populare în mediul Spotify. Cele mai ascultate podcasturi pe aceste teme sunt Crime Junkie, TED Talks Daily și The Daily.

Tendințe anului 2021

Pentru al doilea an consecutiv, starul de reggaeton din Puerto Rico, Bad Bunny, preia titlul de artist cu cel mai mare flux din lume pe Spotify. Acesta a primit peste 9,1 miliarde de streamuri fără a lansa un nou album anul acesta. El este urmat de Taylor Swift, cu albumul Red, care le-a oferit fanilor un motiv pentru a retrăi creațiile artistei. Îndrăgitul grup de k-pop la nivel mondial a avut un an remarcabil datorită single-ului „Butter”.

Când ne-am uitat la tendințele pe Spotify în 2021, cele mai bune melodii, artiști, albume și podcasturi nu au fost singurele lucruri pe care le-am găsit. Am aflat despre momentele care i-au unit pe ascultători și despre cele care s-au remarcat prin unicitatea lor.

Nostalgia a jucat un rol important în alegerea melodiilor în 2021, deoarece fanii au redescoperit vechile melodii favorite, iar noile generații s-au adaptat, de asemenea. Să recunoaștem: există anumite cântece și albume care sună ca acasă.

The post Cele mai bune melodii, albume și podcasturi din 2021 appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code