Flux-stiri

China, bănuită că a interceptat cu „Ochiul Raiului” semnalul unei civilizaţii extraterestre

OZN-uriOZN-uri

  • Echipa a detectat două seturi de semnale „suspecte”, în timp ce procesa datele colectate în 2019. De asemenea, a găsit un alt semnal „suspect” în 2022.
  • Beijing Normal University lucrează de mai multă vreme la un program ştiinţific împreună cu oameni de ştiinţă de la Universitatea din California, Berkeley.
  • NASA alcătuiește o echipă care va studia fenomenele aeriene neidentificate, cunoscute popular sub numele de OZN-uri.

China este bănuită că a interceptat cu „Ochiul Raiului” semnale suspecte ale unei civilizaţii extraterestre.

FAST este acronimul pentru telescopul sferic cu deschidere de cinci sute de metri, despre care se crede că ar fi putut deţine informaţii cu caracter istoric.

Beijing Normal University lucrează de mai multă vreme la un program ştiinţific împreună cu oameni de ştiinţă de la Universitatea din California, Berkeley.

Echipa a detectat două seturi de semnale „suspecte”, în timp ce procesa datele colectate în 2019. De asemenea, a găsit un alt semnal „suspect” în 2022, concluziile fiind publicate în revistele Science and Technology Daily.

NASA se pregătește să studieze fenomenele neidentificate de pe cer

NASA alcătuiește o echipă care va studia fenomenele aeriene neidentificate, cunoscute popular sub numele de OZN-uri, a anunțat agenția spațială americană, conform CNN.

Echipa va aduna date despre „evenimentele de pe cer care nu pot fi identificate ca fiind aeronave sau fenomene”.

NASA a declarat că este interesată de fenomenele aeriene neidentificate (UAP) din punct de vedere al securității și siguranței. Nu există dovezi că UAP-urile sunt de origine extraterestră, a adăugat NASA. Studiul va începe în această toamnă și se așteaptă să dureze nouă luni.

Echipa va fi condusă de astrofizicianul David Spergel, care este președinte al Fundației Simons din New York. NASA a declarat că numărul limitat de observații ale UAP-urilor a făcut dificilă emiterea unor concluzii științifice despre natura acestor evenimente.

The post China, bănuită că a interceptat cu „Ochiul Raiului” semnalul unei civilizaţii extraterestre appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code