Flux-stiri

Era benzinei se apropie de final. Ferrari a dezvăluit planurile pentru viitorul automobilelor

ferrari-modelnouferrari-modelnou

  • Ferrari a dezvăluit planurile sale de transformare.
  • Aproximativ 80% din producţia sa de maşini va deveni complet electrică sau hibridă până în 2030.
  • Planul de lucru 2022-2026 prevede ca Ferrari sa lanseze prima sa maşină electrică în 2025.

Ferrari a dezvăluit planurile sale de transformare. Aproximativ 80% din producţia sa de maşini va deveni complet electrică sau hibridă până în 2030.

Ferrari vrea să revoluţioneze lumea cailor putere şi să producă până în 2030 modele electrice sau hibride. „Electrificarea este o modalitate de a îmbunătăţi performanţa”, a declarat noul director executiv Benedetto Vigna.

Planul de lucru 2022-2026 prevede ca Ferrari sa lanseze prima sa maşină electrică în 2025

Conform planului, aproximativ 60% din producţia sa ar urma să fie modele complet electrice sau hibride până în 2026, ajungând la 80% până în 2030.

„Prima maşină complet electrică de la Ferrari va fi 100% o maşină sport. Vom dezvolta o maşină electrică care va oferi aceleaşi emoţii ca atunci când conduci un Ferrari tradiţional”, a declarat directorul comercial Enrico Galliera.

Producătorul italian de automobile de lux intenţionează să extindă uzina din Maranello şi să creeze o a treia linie de producţie pentru vehicule hibride şi electrice.

The post Era benzinei se apropie de final. Ferrari a dezvăluit planurile pentru viitorul automobilelor appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code