NEWSNET

Flux-stiri

Un bărbat a ajuns la spital cu un proiectil înfipt în fund. Experții în explozibili au fost chemați imediat

proiectil-turn-2proiectil-turn-2

  • Pacientul anonim le-a spus medicilor că „a alunecat și a căzut” pe proiectilul perforant de 17 cm pe 6 cm, luat din arsenalul său privat de obiecte militare de colecție.
  • Ulterior, a fost identificat ca fiind un proiectil de 57 mm din Al Doilea Război Mondial, tras de obicei de tunurile antitanc de șase livre.
  • O sursă a declarat pentru The Sun: „Tipul a declarat că a găsit proiectilul când își făcea ordine în lucrurile sale. A spus că l-a pus pe podea, apoi a alunecat și a căzut pe el – și i-a intrat în fund. Avea dureri puternice”.

Echipa de geniști a alergat la Urgențe după ce un pacient a sosit cu un obuz de artilerie înfipt în fund. Experții în explozibili ai armatei au fost chemați la fața locului după ce medicii s-au temut că glonțul antitanc ar putea fi pe cale să explodeze, informează The Sun.

Pacientul anonim le-a spus medicilor că „a alunecat și a căzut” pe proiectilul perforant de 17 cm pe 6 cm, luat din arsenalul său privat de obiecte militare de colecție.

Ulterior, a fost identificat ca fiind un proiectil de 57 mm din Al Doilea Război Mondial, tras de obicei de tunurile antitanc de șase livre.

Bărbatul a spus că a alunecat și a căzut pe el

O sursă a declarat pentru The Sun: „Bărbatul a mărturisit că a găsit proiectilul când își făcea ordine în lucrurile sale. A spus că l-a pus pe podea, apoi a alunecat, a căzut pe el – și i-a intrat în fund. Avea dureri puternice”.

Poliția a declarat că a răspuns la „un apel conform căruia un pacient s-a prezentat cu o muniție în rect”.
Un purtător de cuvânt a adăugat: „Obiectul fusese îndepărtat înainte de sosirea poliției și a fost contactată echipa de eliminare a munițiilor explozive a armatei”.

Trupele din Regimentul 11 Explosive Ordnance Disposal Regiment s-au deplasat de urgență la Spitalul Regal Gloucestershire, din Gloucester.

O sursă din domeniul apărării a declarat: „Nu am avut nici o problemă: „ Era doar o bucată de plumb groasă și ascuțită, concepută pentru a străpunge blindajul unui tanc.”

The post Un bărbat a ajuns la spital cu un proiectil înfipt în fund. Experții în explozibili au fost chemați imediat appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code