Flux-stiri

Cîţu şi Ciolacu s-au prins în horă, după ce au semnat declaraţia comună cu Chişinăul

  • Președinții Senatului și Camerei Deputaților, Florin Cîțu și Marcel Ciolacu, s-au prins într-o horă mare cu parlamentarii din România și Republica Moldova, după ce au semnat declarația comună a celor două Legislative.
  • După mai bine de şase ore de dezbateri şi luări de cuvânt, a fost semnată Declaraţia comună prin care se reiterează sprijinul necondiţionat asumat de România pentru dezvoltarea, consolidarea democratică şi parcursul european al Republicii Moldova.
  • La finalul şedinţei, maestrul Gheorghe Zamfir şi Orchestra „Lăutarii” din Chişinău au susţinut un recital de muzică populară.

Preşedinţii Senatului şi Camerei Deputaţilor, Florin Cîţu şi Marcel Ciolacu, s-au prins într-o horă mare cu parlamentarii din România şi Republica Moldova, după ce au semnat declaraţia comună a celor două Legislative, în care se reiterează „sprijinul necondiţionat” pentru ţara vecină.

După mai bine de şase ore de dezbateri şi luări de cuvânt, în cadrul şedinţei comune a Parlamentelor României şi Republicii Moldova, a fost semnată Declaraţia comună prin care se reiterează sprijinul necondiţionat asumat de România pentru dezvoltarea, consolidarea democratică şi parcursul european al Republicii Moldova.

Preşedintele Senatului României, Florin Cîţu, preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu şi preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu au semnat Declaraţia comună, moment despre care au spus că este „unul cu adevărat istoric”.

La finalul şedinţei, maestrul Gheorghe Zamfir şi Orchestra „Lăutarii” din Chişinău au susţinut un recital de muzică populară.

Mai mulţi parlamentari români şi moldoveni s-au prins în horă, între care şi preşedinţii Parlamentului României, Florin Cîţu şi Marcel Ciolacu.

The post Cîţu şi Ciolacu s-au prins în horă, după ce au semnat declaraţia comună cu Chişinăul appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code