Flux-stiri

Ciucă, despre lista nominală a miniştrilor şi programul de guvernare pe care le va depune sâmbătă: „Îmi voi juca şansa până la capăt”

nicolae-ciucanicolae-ciuca

  • Sâmbătă seara se vor depune programul de guvernare şi lista nominală a miniştrilor, urmând ca săptămâna viitoare să intre în Parlament Guvernul.
  • Întrebat dacă există şanse reale ca acest guvern să treacă de votul Parlamentului, Ciucă spune: „Îmi voi juca şansa până la capăt”.

Premierul desemnat Nicoale Ciucă spune că va depune lista nominală a miniştrilor şi programul de guvernare până sâmbătă seara. Săptămâna viitoare Guvernul va intra în Parlament: „Îmi voi juca şansa până la capăt. Nu îmi depun mandatul în niciun caz”.

Premierul desemnat Nicoale Ciucă, întrebat miercuri despre eventuala depunere a mandatului, spune că nu şi-l va depune „în niciun caz”.

Legat de faptul că Dacian Cioloş l-ar fi sfătuit să îşi depună mandatul, Ciucă spune: „În această perioadă ştiţi că sunt foarte multe sfaturi şi atunci pe masa de negociere venim cu elemente care cu adevărat sunt serioase şi ne pot duce către un demers care să asigure ţării un guvern”.

În condiţiile în care termenul la care Guvernul Ciucă trebuie să ceară votul de învestitură expiră sâmbătă seara, premierul desemnat spune că până atunci vor fi depuse la Parlament lista Cabinetului şi programul de guvernare.

Întrebat dacă uşa către PSD a fost definitiv închisă, Ciucă a răspuns: „Nu. Nu este închisă uşa către absolut nimeni. Continuăm să negociem, să discutăm şi să avem o soluţie finală. În acest moment mandatul meu este să negociem pentru un guvern minoritar PNL – UDMR”.

Referitor la un BPN al PNL în care să se flexibilizeze mandatul său, Ciucă spune că ultima zi în care trebuie organizat este vineri: „aici cred că pot să avansez o dată: nu mai târziu de vineri. Din punctul meu de vedere este ultima zi când putem să avem acest BPN”.

Astfel, sâmbătă seara se vor depune programul de guvernare şi lista nominală a miniştrilor, urmând ca săptămâna viitoare să intre în Parlament Guvernul.

Întrebat dacă există şanse reale ca acest guvern să treacă de votul Parlamentului, Ciucă spune: „Îmi voi juca şansa până la capăt”.

The post Ciucă, despre lista nominală a miniştrilor şi programul de guvernare pe care le va depune sâmbătă: „Îmi voi juca şansa până la capăt” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code