Flux-stiri

Clipul viral de azi: Joe Biden, insultat în timpul unei convorbiri telefonice

Joe Biden se uită direct spre cameră în timp ce este fotografiat.Joe Biden se uită direct spre cameră în timp ce este fotografiat.

  • Președintele american Joe Biden a fost insultat în timpul unei convorbiri telefonice pentru a sărbători Crăciunul.
  • Un bărbat a folosit o expresie populară printre susținătorii fostului președinte Donald Trump.
  • Deși nu a fost imediat clar dacă președintele a sesizat referința, Jill Biden a scăpat un chicotit discret.

Președintele american Joe Biden a fost insultat în timpul unei convorbiri telefonice de Crăciun, când un bărbat a folosit o expresie codată populară printre susținătorii fostului președinte Donald Trump.

Președintele america și soția sa, Jill, au urmat tradiția de a discuta cu unii dintre cei care au sunat pe o linie specială pentru a urmări călătoria lui Moș Crăciun, care este urmărită din 1955 de către Comandamentul nord-american de apărare aerospațială.
Prin intermediul unei videoconferințe de la Casa Albă, cei doi au intrat în legătură cu un bărbat care a spus că se numește „Jared” și este tatăl a patru copii, relatează El Mundo.

După ce a vorbit pe scurt cu copiii despre cadourile pe care le ceruseră și i-a îndemnat să se culce înainte de miezul nopții, Biden a vorbit cu tatăl și i-a spus că amândoi au un fiu pe nume Hunter.

La finalul conversației, președintele american i-a urat „un Crăciun minunat” interlocutorului său, care i-a răspuns: „Și eu vă doresc un Crăciun minunat, Crăciun fericit”. Apoi și-a luat la revedere cu fraza „Let’s go Brandon!”.

„Hai, Brandon, sunt de acord”, a răspuns Biden, fără alte comentarii la această expresie codată care înseamnă de fapt „Fuck Joe Biden”.

Deși nu a fost imediat clar dacă președintele a sesizat referința, Jill Biden a scăpat un chicotit discret.

Cum a apărut expresia „Let’s go Brandon”

Înregistrarea video a schimbului de replici a devenit virală pe rețelele de socializare, unii oameni lăudându-l pe președinte pentru că a rămas impasibil.

Totul a pornit de la o greșeală a unui reporter NBC care l-a intervievat pe pilotul de curse Brandon Brown după victoria sa pe un circuit Nascar la începutul lunii octombrie.

Ridicându-și vocea pentru a acoperi zgomotul care venea din tribune, el a spus: „Și poți auzi mulțimea scandând: „Let’s Go Brandon! Dar, de fapt, se auzea destul de clar cum mulțimea scanda „Fuck Joe Biden!”.

Expresia „Let’s Go Brandon” a devenit apoi rapid un slogan pentru a-l insulta pe Joe Biden fără a folosi cuvântul „F”, interzis de lege.

Pe lângă simpatizanții obișnuiți ai lui Trump, chiar și politicieni republicani de renume au preluat expresia.

The post Clipul viral de azi: Joe Biden, insultat în timpul unei convorbiri telefonice appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code