Flux-stiri

Clotilde Armand: PSD și PNL au respins pentru a șaptea oară bugetul local

Clotilde Armand în fața unui panou USR PLUS.Clotilde Armand în fața unui panou USR PLUS.

  • Clotilde Armand acuză PSD şi PNL că au respins bugetul local pentru a şaptea oară, într-o procedură de vot secret, a anunțat aceasta pe pagina sa oficială de Facebook.
  • Potrivit acesteia, procedura i-a privat pe mai mulţi consilieri USR, care participau la şedinţă on-line, de dreptul de a vota.
  • Trăim vremuri care amintesc de modul de lucru din Parlament al lui Florin Iordache şi al lui Şerban Nicolae, din perioada în care Liviu Dragnea se visa dictator

Clotilde Armand acuză PSD şi PNL că au respins bugetul local pentru a şaptea oară, într-o procedură de vot secret, a anunțat aceasta pe pagina sa oficială de Facebook.

PSD şi PNL Sectorul 1, organizaţii conduse de Dan Tudorache şi Sebastian Burduja, au votat astăzi împotriva comunităţii locale şi au respins proiectul de buget pentru a şaptea oară, după o procedură de vot secretă, propusă ad-hoc în timpul şedinţei. Da, aţi auzit bine, au decis ca procedura să fie una secretă, neasumată, le este şi lor ruşine de ce fac oamenilor din Sectorul 1. Trăim vremuri care amintesc de modul de lucru din Parlament al lui Florin Iordache şi al lui Şerban Nicolae, din perioada în care Liviu Dragnea se visa dictator”, a scris, vineri seară, pe Facebook, Clotilde Armand.

Potrivit acesteia, procedura i-a privat pe mai mulţi consilieri USR, care participau la şedinţă on-line, de dreptul de a vota.

Aşteptam votul consilierilor să demarăm investiţiile, în acelaşi timp facem eforturi uriaşe să-i ajutăm pe refugiaţii din Ucraina şi nu avem bani pentru plata mai multor ajutoare sociale şi burse şcolare. Supărarea lor este că nu vrem să plătim datoriile, făcute în 2020, de administraţia Dan Tudorache către mai multe firme cercetate, în prezent, de DNA. Nu este vorba de niciun joc politicianist aici, sunt doar probleme materiale, nu-i interesează nimic altceva decât plata acestor bani. De altfel, astăzi au jucat o scenetă ridicolă, au stat în şedinţa de Consiliu şi au discutat şi votat peste 60 de amendamente la buget, timp de aproape opt ore, apoi au votat împotriva proiectului”, a mai trasmis Armand.

Vom contesta această mascaradă”, a mai trasmis conducerea primăriei sectorului 1. Armand afirmă că bugetul este blocat de două luni.

The post Clotilde Armand: PSD și PNL au respins pentru a șaptea oară bugetul local appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code