Flux-stiri

Cocaină în valoare de 9 milioane de dolari a fost găsită în camionul unui primar

cocainăcocaină

  • Agadez este locul unde a fost găsit transportul de 440 de kilograme de cocaină.
  • Valoarea cocainei găsite se ridică la 8,7 milioane de dolari.
  • Aceasta era transportată în camionul oficial al primarului.

Cocaină în valoare de 9 milioane de dolari a fost găsită în camionul unui primar. Poliția din nordul Nigeriei a confiscat peste 200 de kilograme de cocaină în valoare de aproximativ 8,7 milioane de dolari, care era transportată în camionul oficial al primarului, au declarat luni două surse din cadrul poliției.

Primarul și șoferul său, care se aflau în vehicul în acel moment, au fost arestați duminică, cu 199 de pachete de cocaină, la un punct de control pe drumul care se îndreaptă spre nord, la ieșirea din centrul comercial din deșert, Agadez, au declarat sursele.

O declarație a Biroului central pentru reprimarea traficului ilicit de droguri din Niger (OCRTIS) a confirmat că a avut loc o captură record de peste 440 de kilograme de cocaină în Agadez, dar nu a oferit detalii. Africa de Vest – cel mai adesea o rută de tranzit pentru drogurile ilegale pe drumul din America de Sud spre Europa – a înregistrat o serie de capturi record în ultimii ani.

În octombrie, Senegalul a confiscat peste două tone de cocaină pură de pe o navă în largul coastei sale atlantice, iar autoritățile din Gambia au confiscat aproape trei tone în ianuarie anul trecut dintr-un transport provenind din Ecuador.

După ce 16,7 tone de rășină de canabis, în valoare de aproximativ 37 de milioane de dolari, au fost confiscate în Niger în luna mai a anului trecut, coordonatorul unității antidrog a Interpolului, Jan Drapal, a declarat pentru Reuters că traficanții de droguri trimit transporturi mai mari ca răspuns la creșterea cererii europene.

The post Cocaină în valoare de 9 milioane de dolari a fost găsită în camionul unui primar appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code