NEWSNET

Flux-stiri

Poliția din New Mexico și New York lucrează pentru a obține telefonul lui Alec Baldwin

  • Autoritățile vor să verifice materialele de pe telefonul mobil al actorului.
  • Actorul ținea în mână un revolver care s-a descărcat.
  • El a ucis-o pe Halyna Hutchins.

Poliția din New Mexico și New York lucrează pentru a obține telefonul Baldwin. Autoritățile din New Mexico au anunțat joi că lucrează cu poliția din statul New York pentru a obține materiale de pe telefonul mobil al actorului Alec Baldwin în legătură cu o anchetă privind împușcarea mortală a unui operator de filmare pe platoul de filmare al filmului western „Rust”.

Biroul șerifului din Santa Fe și biroul procurorului primului district judiciar din New Mexico colaborează activ cu departamentul șerifului din comitatul Suffolk, New York, și cu avocații lui Alec Baldwin, pentru a obține orice materiale de pe telefon care au legătură cu ancheta lor, potrivit unui comunicat de presă. Declarația a fost făcută la trei săptămâni după ce biroul șerifului a primit un mandat de percheziție pentru a confisca iPhone-ul lui Baldwin pentru a verifica mesajele text, e-mailurile și alte informații stocate pe dispozitiv, potrivit unor documente judiciare.

Un purtător de cuvânt al Departamentului șerifului din comitatul Suffolk și un avocat al lui Baldwin nu au răspuns la solicitările de comentarii. Baldwin are o casă în Amagansett, în comitatul Suffolk.

Actorul din „30 Rock” a declarat că ținea în mână un revolver pe platoul de filmare când acesta s-a declanșat în timpul repetițiilor din octombrie, trăgând un glonț real care a ucis-o pe Halyna Hutchins. Actorul a declarat într-un interviu televizat că nu a apăsat niciodată pe trăgaci și a negat responsabilitatea pentru împușcături. El a spus că nu are nicio idee despre cum a ajuns un glonț real pe platoul de filmare.

Procurorul din New Mexico care supervizează cazul a declarat că unele persoane care au mânuit arme pe platou ar putea fi acuzate penal pentru moartea lui Hutchins.

Un detectiv din Santa Fe a declarat că a solicitat mandatul de percheziție pentru telefonul lui Baldwin după ce acesta l-a cerut în mod voluntar și a fost instruit să obțină un mandat, potrivit unei declarații sub jurământ.

The post Poliția din New Mexico și New York lucrează pentru a obține telefonul lui Alec Baldwin appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code