Flux-stiri

Coloana sonoră de la „Barbie” bate recorduri muzicale. Ce piese au ajuns în top

  • Barbie și-a extins popularitate și în topurile muzicale, unde albumul care prezintă coloana sonoră a filmului a doborât recorduri.
  • Cele mai virale melodii sunt „What Was I Made For” de la Billie Eilish, „Barbie World” de la Nicki Minaj și „Dance The Night Away” de la Dua Lipa.
  • Filmul Barbie a avut încasări de peste 155 de milioane de dolari în prima săptămână de la lansare.

Filmul „Barbie” domină deja de o săptămână box-office-ul internaţional, iar coloana sonoră a acestui lungmetraj a cucerit de acum şi topurile muzicale din Regatul Unit, scrie Deadline.

Trei piese de pe această coloană sonoră şi interpretate de Billie Eilish, Dua Lipa şi Nicki Minaj s-au clasat printre primele cinci poziţii ale topului britanic după lansarea din urmă cu o săptămână a filmului „Barbie”.

Care sunt piesele care au ajuns în top

„What Was I Made For” de la Billie Eilish se află pe locul 3 și este urmată de „Dance The Night Away” de la Dua Lipa, care se află pe locul 4 și „Barbie World” de la Nicki Minaj și Ice Spice.

Supervizorul muzical al filmului, George Drakoulias, a declarat că a reușit să recruteze fiecare artist de pe lista sa: „Nimeni nu a spus nu. Toată lumea a fost foarte încântată de proiect.”

Hit-ul din 1997 al lui Aqua, Barbie Girl, care este preluat în piesa lui Nicki Minaj și Ice Spice, a revenit, de asemenea, în topurile muzicale.

Citește și:

The post Coloana sonoră de la „Barbie” bate recorduri muzicale. Ce piese au ajuns în top appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 27 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code