Flux-stiri

Papa Francisc cere Rusiei să revină la acordul pentru exportul de cereale din Marea Neagră. Ce alte probleme a mai discutat

  • Papa Francisc a cerut Rusiei să revină la acordul pentru exportul de cereale din cauza fricii de înfometare a populației.
  • Prețurile globale ale grâului au crescut semnificativ de când Rusia a renunțat la acest acord.
  • Pentru a marca Ziua Mondială ONU împotriva traficului de persoane, Papa Francisc s-a rugat pentru toți cei care luptă împotriva situației.

Papa Francisc a cerut Rusiei să revină la acordul privind exportul de cereale din Marea Neagră din cauza înfometării populației și efectului negativ asupra comerțului, scrie Reuters.

Rusia a renunțat la acordul privind exportul cerealelor din Marea Neagră la 17 iulie, după ce a declarat că nu i-au fost îndeplinite condițiile de relaxare a sancțiunilor asupra propriilor sale exporturi de cereale și îngrășăminte.

Ce mesaj a transmis Papa Francisc

„Fac apel la frații mei, la autoritățile din Federația Rusă, pentru ca inițiativa de la Marea Neagră să fie reluată, iar cerealele să fie transportate în siguranță”, a spus Papa Francisc.

Adresându-se mulțimii din Piața Sfântul Petru din Italia, Papa i-a îndemnat pe credincioși să continue să se roage pentru Ucraina, unde războiul distruge totul, chiar și cerealele, numind acest exemplu ca „o gravă insultă la adresa lui Dumnezeu”.

Pentru a marca Ziua Mondială ONU împotriva traficului de persoane, Papa Francisc s-a rugat pentru toți cei care lucrează pentru a lupta împotriva acestei situații.

Citește și:

The post Papa Francisc cere Rusiei să revină la acordul pentru exportul de cereale din Marea Neagră. Ce alte probleme a mai discutat appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 27 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code