Flux-stiri

Comunicarea la români. Florin Cîțu spune că a aflat de la ucraineni că Ciolacu nu mai merge în 27 aprilie la Kiev

Cîțu în UcrainaCîțu în Ucraina

  • Vizita lui Florin Cîțu a venit la o zi după ce în Ucraina au fost Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă. 
  • Cei doi au vizitat orașele asediate de ruși Irpin și Borodianka.
  • „Nu am comunicat cu premierul României despre vizita domniei sale pentru că nu aveam de ce”, a spus Florin Cîțu.

Preşedintele Senatului, Florin Cîțu, spune că nu a fost sunat de Marcel Ciolacu şi că a aflat de la ucraineni că preşedintele Camerei Deputaţilor nu mai merge la Kiev în 27 aprilie, aşa cum era planificat iniţial.

În ceea ce priveşte Senatul, noi am respectat toate regulile, am agreat o dată cu cei din Ucraina şi ne-am ţinut de acea dată. Din momentul în care a fost agreată acea dată, totul a fost în mâinile celor de la securitate, de a aranja transportul, nu am mai avut nicio intervenţie”, a spus joi Florin Cîţu.

Întrebat dacă a fost sunat de Marcel Ciolacu înainte de această vizită, Florin Cîțu a spus că nu. Anterior, Marcel Ciolacu a spus că a avut o discuţie telefonică cu Florin Cîţu cu câteva ore înainte să plece în Ucraina.

Am aflat luni de la partea ucraineană, care m-a întrebat ce se întâmplă, am aflat despre faptul că domnul preşedinte Ciolacu nu mai vine pe 27, nu am întrebat când vine, nu am întrebat ce se întâmplă, nu era treaba mea”, a declarat Cîţu.

El a spus că nici premierul nu l-a informat despre vizita acestuia în Ucraina, dar că „nici nu trebuia să facă aşa ceva”: „Nu am comunicat cu premierul României despre vizita domniei sale pentru că nu aveam de ce”.

Florin Cîţu spune că trebuie privită „partea bună” a lucrurilor: faptul că trei oficiali români au fost în două zile în Ucraina să arate susţinerea României pentru această ţară.

Preşedintele Senatului, Florin Cîțu, s-a întâlnit, miercuri, cu preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski. Cîţu a susţinut un discurs în cadrul Congresului autorităţilor locale şi regionale, prezidat de preşedintele Ucrainei. El a vizitat Irpin şi Gostomel.

Vizita lui Florin Cîțu a venit la o zi după ce în Ucraina au fost Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă. Cei doi au vizitat oraşele asediate de ruşi Irpin şi Borodyanka.

The post Comunicarea la români. Florin Cîțu spune că a aflat de la ucraineni că Ciolacu nu mai merge în 27 aprilie la Kiev appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code