Flux-stiri

CSAT implementează planul pentru siguranța școlară în cazul drogurilor/ Sociolog: Polițiștii trebuie să-și facă treaba mai bine

  • CSAT implementează planul pentru siguranța școlară în cazul drogurilor
  • Sociolog: Polițiștii trebuie să-și facă treaba mai bine
  • Adrian Hatos, sociolog și senator PNL, spune că este bine că în sfârșit vorbim despre această problemă.

După o lună de când Iohannis anunțase că pune problema drogurilor din școli pe ședința CSAT, iată că
avem și primele măsuri: implementarea planului pentru siguranța școlară, eliminarea lacunelor legislative și extinderea accesului la tratament și recuperare.

Adrian Hatos, sociolog și senator PNL, spune că este bine că în sfârșit vorbim despre această problemă.

„Pe de o parte putem să înăsprim pedepsele, putem să acoperim lacunele legislative. Pe de altă parte, da, procurorii, polițiștii, cei care sunt structurile specializate trebuie să-și facă treaba mai bine, pentru că asta ar trebui să se întâmple în principiu, mai ales când drogurile sunt deja o problemă, să stopăm traficul, pentru că nu există cereri, dacă nu există ofertă. Pe de altă parte, da, trebuie să lucrăm și asupra cererii și asta înseamnă ca prin activități de conștientizare, de educație, activități de prevenție atât cu părinții, cât și cu elevii, cât și cu comunitățile școlare, să putem preveni intrarea acestor substanțe cu efect atât de nociv”, a spus Adrian Hatos, la Aleph News.

Citește și:

The post CSAT implementează planul pentru siguranța școlară în cazul drogurilor/ Sociolog: Polițiștii trebuie să-și facă treaba mai bine appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 62 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code