Flux-stiri

Cum poate fi anihilat în doar două secunde virusul SARS-CoV-2. Descoperirea medicilor din Israel

o masca sanitara peste globul pamantesco masca sanitara peste globul pamantesc

  • Oamenii de știință au făcut o nouă descoperire importantă în lupta cu pandemia.
  • Medicii din Israel au aflat cum poate fi anihilat coronavirusul în doar două secunde.
  • Undele milimetrice pot fi un instrument eficient în distrugerea în proporție de 99% a coronavirusurilor.

Descoperire importantă în lupta cu pandemia. Oamenii de știință de la Universitatea Ariel din Israel au ajuns la concluzia că virusul SARS-CoV-2 poate fi anihilat în doar două secunde cu ajutorul radiațiilor speciale, scrie The Jerusalem Post.

Undele milimetrice pot fi un instrument eficient în distrugerea în proporție de 99% a coronavirusurilor și a poliovirusurilor aflate pe suprafețe.

Laboratorul nostru se concentrează pe sursele de radiații electromagnetice. Acest tip de radiație funcționează în regimul undelor milimetrice, ceea ce înseamnă că ele au o lungime de undă de aproximativ trei milimetri. Comparativ, radiația unui telefon mobil are o lungime de undă de aproximativ 30 de centimetri, iar cea a unui cuptor cu microunde de 12 centimetri“, explică profesorul Moshe Einat de la Departamentul de inginerie electrică al Universității Ariel și co-autorul studiului publicat recent în revista Environment Chemistry Letters.

Totuși, în prezent, această tehnologie nu poate viza virusul din corpul uman, „dar poate fi util pentru încăperi, echipamente și toate formele de suprafețe, care trebuie curățate de orice virus și, în special, de coronavirus“, spune Gabi Gerlitz, biolog.

Am văzut că radiația ar putea crește temperatura fiolelor și, prin urmare, poate ucide virusul. Cu tehnica noastră, am anihilat aproape 99,9% din virusul SARS-CoV-2 în două secunde“, mai explică Garlitz, autorul principal al studiului.

The post Cum poate fi anihilat în doar două secunde virusul SARS-CoV-2. Descoperirea medicilor din Israel appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 12 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code