Flux-stiri

Curaj incredibil. Puryshev este ucraineanul care a evacuat 200 de persoane din Mariupol cu o dubă avariată

Mykhailo PuryshevMykhailo Puryshev

  • Chiar dacă furgoneta sa a fost grav avariată de bombardamente şi focuri de armă, Puryshev a continuat să evacueze oameni din Mariupol.
  • Ucraineanul a declarat că, pe măsură ce bombele se apropiau, se temea de moarte.
  • Se gândea mereu la copiii și la oamenii care au nevoie de ajutorul lui.

Un ucrainean şi-a folosit maşina pentru a evacua sute de oameni din Mariupol şi pentru a transporta alimente şi apă persoanelor rămase în interiorul zonei asediate. Mykhailo Puryshev a povestit la CNN cum a organizat convoaie pentru a ajuta la evacuarea a 200 de persoane din oraşul asediat Mariupol.

Puryshev şi-a transformat clubul de noapte într-un adăpost antiaerian şi şi-a folosit propria dubă pentru a muta oamenii în afara oraşului şi pentru a duce mâncare în zona încercuită de ruşi.

În ciuda faptului că furgoneta lui Puryshev a fost grav avariată de bombardamente şi focuri de armă, acest lucru nu l-a împiedicat să continue să îşi desfăşoare misiunile de salvare. El a povestit că a fost martor la scene în care oamenii disperaţi se luptau pentru a primi alimente şi apă.

Şi toţi sunt acolo doar luptându-se. În timpul uneia dintre aceste călătorii, de fapt, aproape că mi-au răsturnat dubiţa şi a fost doar o supravieţuire. Mă uitam şi înţelegeam că este vorba doar de supravieţuire care se întâmpla lângă dubele noastre care veneau cu tot ajutorul umanitar şi era o imagine absolut oribilă”, a declarat Puryshev pentru CNN.

Puryshev a mai spus că, pe măsură ce bombele se apropiau, se temea de moarte şi se gândea la copiii săi dar şi la oamenii care încă mai aveau nevoie de ajutor.

Sincer, de câteva ori, chiar m-am surprins gândindu-mă că nu vreau să mă întorc. Nu vreau să văd asta din nou. Şi totuşi, am continuat să mă întorc pentru că am înţeles că nu va mai fi nimeni altcineva care să facă asta. Este dureros că suntem în secolul 21, că se întâmplă acest lucru în ţara noastră. Acest lucru se întâmplă în oraşul meu. Aceasta este durere. Aceasta este durerea ţării noastre”, a adăgat Puryshev.

The post Curaj incredibil. Puryshev este ucraineanul care a evacuat 200 de persoane din Mariupol cu o dubă avariată appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code