Flux-stiri

Vine vara, iar Germania vrea să facă piscinele mai atractive. Femeile au voie fără sutien

  • Vara aceasta femeile pot sta la piscinele din Germania fără sutien.
  • Apa din piscinele din Berlin va fi cu două grade mai rece.
  • Germania vrea să nu mai depindă de gazul de la ruși.

„Lasă-mă papa la mare… dar fără prea multe haine!”. Vine vara, iar nemții încep să facă piscinele mai atractive. Femeile au voie fără sutien.

„E un pas mai aproape de egalitatea dintre femei și bărbați”, spun oficialii orașului unde a fost luată decizia. Ca să nu fie piscina goală, de la 1 mai și până la șfârșitul verii, oricine poate să se relaxeze fără să fie obligat să poarte tot costumul de baie.

Măsura a fost luată după ce, anul trecut, o femeie, care se declara si se considera bărbat, nu a mai fost primită la piscină pentru că nu a vrut să își acopere pieptul.

Însă este posibil ca toti nemții să fie nevoiti să își mai pună o haină pe ei la piscină. În Berlin, apa din piscine va fi cu două grade mai rece. Este una din măsurile prin care Germania vrea să reducă consumul gazului de la ruși.

Muzica românească le poate inspira, totuși, pe femei să fie echipate la fel ca barbatii.

The post Vine vara, iar Germania vrea să facă piscinele mai atractive. Femeile au voie fără sutien appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 10 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code