Flux-stiri

Dan Barna îi cere lui Klaus Iohannis să termine criza: Fără timpi morţi şi fără amânări

dan barna in sedinta de guvern din 2 iunie 2021.dan barna in sedinta de guvern din 2 iunie 2021.

  • Dan Barna, vicepreşedintele USR, face un apel către preşedintele Klaus Iohannis să încheie criza politică „fără timpi morţi şi fără amânări”.
  • El spune că există şansa refacerii coaliţiei PNL – USR.

Dan Barna spune că România este într-o criză politică generată de fostul premier Cîţu, însă aceasta se poate încheia rapid „dacă preşedintele României anunţă un calendar de consultări fără timpi morţi şi fără amânări”.

„România are nevoie urgentă de un guvern responsabil şi reformist. Cele două calităţi trebuie împărtăşite de toţi membrii cabinetului, inclusiv de viitorul premier. Există o şansă reală pentru refacerea coaliţiei dacă PNL vine cu o propunere serioasă de prim-ministru”, afirmă Barna, pe Facebook.

Fostul vicepremier declară că la fel ca şi până acum, USR îşi asumă „rolul de partener serios, cu obiective clare şi transparente care vizează buna guvernare a ţării”.

„Vom merge la consultări cu propria noastră propunere de premier, dar esenţiale în acest moment sunt stabilitatea politică şi continuarea reformelor începute în 2021”, a mai spus Barna.

Guvernul Cîţu a fost demis în Parlament după ce 281 de parlamentari PSD, USR şi AUR. Joi ar putea fi consultări la Palatul Cotroceni pe tema formării noului Guvern.

The post Dan Barna îi cere lui Klaus Iohannis să termine criza: Fără timpi morţi şi fără amânări appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code