Flux-stiri

Dan Cărbunaru: România are suficiente stocuri de alimente şi produse neperisabile

  • România are suficiente stocuri de alimente şi produse neperisabile, spune purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, după ce pe reţelele de socializare au apărut imagini cu persoane care cumpără baxuri întregi de ulei.
  • La finalul şedinţei de Guvern, se vor face precizări şi despre stocurile de alimente din România.
  • Pe reţelele de socializare apar de câteva zile imagini cu cozi interminabile în magazine, în care oamenii cumpără baxuri întregi de ulei.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru spune că România are suficiente stocuri de alimente şi produse neperisabile.

România are suficiente stocuri de alimente şi produse neperisabile, spune purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, după ce pe reţelele de socializare au apărut imagini cu persoane care cumpără baxuri întregi de ulei.

„România are suficiente stocuri de alimente şi produse neperisabile. Autorităţile sunt în contact permanent cu retailerii”, a spus, sâmbătă, Cărbunaru.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Guvernului, există suficientă marfă în depozite ai magazine.

Sâmbătă are loc o nouă şedinţă de Guvern în care urmează să se aprobe un proiect de hotărâre privind acordarea de gratuităţi şi facilităţi pentru transportul cetăţenilor străini sau apatrizilor aflaţi în situaţii deosebite, proveniţi din zona conflictului armat din Ucraina.

La finalul şedinţei de Guvern, se vor face precizări şi despre stocurile de alimente din România.

Pe reţelele de socializare apar de câteva zile imagini cu cozi interminabile în magazine, în care oamenii cumpără baxuri întregi de ulei.

The post Dan Cărbunaru: România are suficiente stocuri de alimente şi produse neperisabile appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code