Flux-stiri

Dan Petrescu era pilotul aflat la manșa avionului prăbușit în Milano. Ion Țiriac spunea că ar fi fost cel mai bogat român

  • Dan Petrescu era pilotul aflat la manșa avionului prăbușit în Milano.
  • Dan Petrescu era considerat, de cei mai mulți actori din real estate, cel mai mare investitor din piață, relatează Ziarul Financiar.
  • Dan Petrescu a venit din Germania după Revoluție și a fost unul dintre primii parteneri de afaceri din România ai lui Ion Țiriac.
  • Avionul a plecat de la Aeroportul din Milano, de la terminalul privat Linate.
  • Unul dintre cei mai bogați români și familia sa au murit, după ce avionul în care se aflau s-a prăbușit în Milano.

Unul dintre cei mai bogați români și familia sa au murit, după ce avionul în care se aflau s-a prăbușit în Milano. Avionul pe care îl pilota Dan Petrescu era un avion monomotor. Dan Petrescu avea 68 de ani.

Dan Petrescu controla suprafețe mari de terenuri din București, dar și din țară. Cele mai vizibile erau în 2010 cele 15-20 de centre care includeau la vremea respectivă și hipermarketurile Real și alte galerii comerciale.

Ion Țiriac spunea despre el că era cel mai bogat român, dar era foarte discret și nu era prezent în spațiul public.

Opt persoane, între care și un copil, au murit, duminică, după ce un avion de mici dimensiuni a căzut pe o clădire în construcție, în Milano, titrează presa italiană.

Accidentul a avut loc în apropiere de stația de metrou San Donato, din Milano. Clădirea peste care s-a prăbușit aparatul de zbor era goală, iar parcarea alăturată construcției era închisă, motiv pentru care singurele victime au fost persoanele aflate la bord.

The post Dan Petrescu era pilotul aflat la manșa avionului prăbușit în Milano. Ion Țiriac spunea că ar fi fost cel mai bogat român appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code