Flux-stiri

David Beckham ar putea deveni cavaler

david-beckhamdavid-beckham

  • David Beckham poate deveni cavaler la 46 de ani.
  • Este a doua nominalizare pentru David Beckham la titlul de „sir”.
  • În 2013, când era încă în activitate, David Cameron l-a susținut pe Beckham pentru a primi această onoare.

Fostul căpitan al Angliei, David Beckham, a fost propus pentru a primi titlul de cavaler în luna iunie a anului viitor. Nominalizarea a venit după ce fotbalistul și-a rezolvat problemele cu fiscul britanic.

În ultimii 10 ani, Beckham s-a luptat să scape de acuzațiile de evaziune fiscală, iar în 2021 a fost achitat față de toate capetele de acuzare, notează The Sun.

Legenda fotbalului britanic are în primul rând susținerea Prințului William, care i-a mulțumit personal pentru „contribuția excepțională” pe care Beckham a avut-o în fotbalul englez. El mai are în palmares și premiul „Lifetime Achievement Award” pentru întreaga carieră.

În cazul în care „Becks” devine „sir”, el le va călca pe urme unor personaje celebre precum Alex Ferguson, fost antrenor la Manchester United, actorul Sean Connery, cantărețul Elton John și mai recent pilotul de formula 1 de la Mercedes, Lewis Hamilton.

„Sir” este un titlu onorific pentru cavalerii Marii Britanii, acordat de monarh personalităţilor marcante, celor care aduc stimă şi care onorează cu succes Regatul Unit.

The post David Beckham ar putea deveni cavaler appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code