Flux-stiri

Deces misterios în Germania: Un diplomat rus a fost găsit mort în fața ambasadei din Berlin

ambasada rusiei din berlinambasada rusiei din berlin

  • Un diplomat rus a fost găsit mort în fața ambasadei țării sale din capitala Germaniei, relatează BBC.
  • Incidentul a avut loc luna trecută, însă informațiile au devenit publice abia azi.

Cadavrul bărbatului a fost descoperit pe trotuar, în data de 19 octombrie, de către poliția care păzea sediul din Berlin. Se pare că bărbatul ar fi căzut de la un etaj superior, dar nu este clar cum, relatează Der Spiegel.

Ministerul de Externe al Germaniei a confirmat reporterilor moartea diplomatului, dar nu a dorit să ofere mai multe detalii.

Poliția din Berlin nu a comentat public decesul, care a fost raportat pentru prima dată vineri.

Der Spiegel a precizat că ambasada a calificat-o drept un „accident tragic” pe care nu îl va comenta „din motive etice”.

Bărbatul nu a fost numit în mod oficial, dar indiciile arată că ar 35 de ani și figura ca al doilea secretar al ambasadei ruse.

Site-ul de investigații Bellingcat a declarat că a folosit date din surse deschise pentru a stabili că bărbatul era fiul directorului adjunct al agenției ruse de informații FSB.

Potrivit Der Spiegel, ambasada rusă nu a fost de acord cu o examinare post-mortem după moartea diplomatului luna trecută, iar corpul său a fost trimis în Rusia.

The post Deces misterios în Germania: Un diplomat rus a fost găsit mort în fața ambasadei din Berlin appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code