Flux-stiri

LIVE UPDATE. A șasea zi de invazie. Rusia continuă bombardamentele

UPDATE 01:00

Mariupol se află sub controlul armatei ucrainene, a spus primarul orașului Vadym Boycenko

Marele Stat Major al Forțelor Armate ale Ucrainei informează: inamicul continuă să încerce să lanseze un atac asupra Kievului în zona Demidov de peste râul Irpin.

Procurorul Curții Penale Internaționale de la Haga a demarat o anchetă împotriva oficialilor Federației Ruse care au comis o crimă împotriva umanității prin invadarea Ucrainei. „Există suficiente argumente pentru a crede că atât, probabil, crime de război, cât și crime împotriva umanității au fost comise în Ucraina”, a spus el.

UPDATE 00:00

Forțele cecene continuă să intre în Ucraina. „Simți spiritul patrioților care urmează să apere poporul ucrainean?! Feriți-vă de naziști, Azov, Bandera și mai ales, de acei diavoli care, fugind de noi, nu ezită să înșele poporul ucrainean, spunând că îl veți proteja. Ești atât de ticălos! Nu ai trăit curajos, nu ai luptat curajos și vei muri nevrednic! Rog poporul ucrainean să nu creadă acești diavoli! Te conduc la moarte sigură. Determină-ți propriul destin! Împreună suntem putere “, au spu strupele.

Kievul a fost, din nou, lovit de o explozie puternică.

The post LIVE UPDATE. A șasea zi de invazie. Rusia continuă bombardamentele appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code