Flux-stiri

Deputatul USR Emanuel Ungureanu: „Rafila este acum un pisicuţ care doar miaună”

Deputatul USR Emanuel Ungureanu: „Rafila este acum un pisicuţ care doar miaună”Deputatul USR Emanuel Ungureanu: „Rafila este acum un pisicuţ care doar miaună”

  • Adevăratul ministru al Sănătăţii este şeful DSU, Raed Arafat, spune deputatul USR Emanuel Ungureanu.
  • El declară că ministrul PSD Alexandru Rafila a fost „tigru în opoziţie”, iar acum este „un pisicuţ care doar miaună”.

Varianta certificatului verde Covid la locul de muncă dorită de ministrul Sănătăţii prevede între altele 11 teste pe lună plătite de stat pentru persoanele care refuză să se vaccineze. Documentul ar urma să fie aplicat la trei săptămâni consecutive de creştere a cazurilor de infectare şi când incidenţa va depăşi 1,5.

Emanuel Ungureanu critică la RFI aceste măsuri: „Adevăratul ministru al Sănătăţii în timpul pandemiei a fost domnul Arafat şi a rămas. Deci aceste decizii pe care le comentează domnul Rafila sunt luate tot de domnul Arafat (…). Domnul Rafila a fost zmeu, a fost tigru cât a fost în Opoziţie şi spunea că îi va lua din atribuţii domnului Arafat şi va fi ministru al Sănătăţii cu adevărat, criticându-i pe miniştrii noştri de la USR că nu au făcut acest lucru, când a devenit ministru al Sănătăţii de formă, a devenit un pisicuţ, care doar miaună, nu ia nici un fel de decizii de sănătate publică”.

Deputatul USR crede că certificatul verde va avea zero efecte, în forma propusă: „Zero. Certificatul Covid care va fi introdus la trei săptămâni după ce se vor umple din nou ATI-urile are mai multe găuri decât orice certificat din Europa, adică este un certificat AUR, antivaccinist: merge şi cu test PCR, se duce şi cu testarea probabil pe bază de scuipat, care este praf în ochi, se duce şi pe o doză de vaccin, dacă faci şi ţi se dă certificatul verde şi dacă treci prin boală. Practic, această formă de certificat este doar un buletin electoral de concurenţă cu AUR, pentru că pesediştii şi-au făcut calcule cinice şi electoratul lor este mai degrabă înclinat spre antivaccinare”.

The post Deputatul USR Emanuel Ungureanu: „Rafila este acum un pisicuţ care doar miaună” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 15 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code