Flux-stiri

Dincolo era mai ieftin. Un grup de măicuțe din Franța și-a făcut magazin online pentru a plăti facturile mănăstirii

  • Un grup de măicuțe din Franța vrea să-și salveze mănăstirea din munți.
  • Ele vând produse de curățenie din apă de izvor și uleiuri esențiale.
  • Au preluat mănăstirea din Ardèche după plecarea călugărilor trapiști.
  • Cel mai faimos oaspete a fost scriitorul Robert Louis Stevenson.
  • Vârsta medie a măicuțelor este acum de 41 de ani.
  • Factura de electricitate ajunge la €5,000 pe lună.
  • Au lansat o strângere de fonduri pentru panouri solare.

Puterea lui Dumnezeu nu e suficientă când vine vorba de factura la curent. Un grup de măicuțe din Franța vrea să-și salveze mănăstirea de pe munte. Pentru că nu mai fac față facturilor prea mari. 5 mii de euro pe lună doar pentru electricitate.

Măicuțele încearcă să strângă 100.000 de euro din donații ca să pună panouri solare pe mănăstire și să cumpere generatoare. Măicuțele mai au o idee cu care pot și să salveze planeta: să se încălzească cu energie geotermală.

Tot ca să facă rost de bani, măicuțele și-au făcut magazin online unde vând săpun, produse de curățenie și uleiuri esențiale făcute de ele. În mănăstirea care le face numai probleme au ajuns de mai bine de un an, atunci când un grup de călugări au părăsit-o.

The post Dincolo era mai ieftin. Un grup de măicuțe din Franța și-a făcut magazin online pentru a plăti facturile mănăstirii appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 59 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code