Flux-stiri

Directorul Moderna, anunț despre dezvăluirea rețetei vaccinului anticovid

Doză de vaccin anti-COVID Moderna.Doză de vaccin anti-COVID Moderna.

  • În mai puțin de 1 an, Moderna a ajuns la un miliard de doze fabricate
  • Compania americană intenționează să construiască o fabrică în Africa
  • Papa Francisc a militat pentru un acces universal la rețeta vaccinului

Moderna nu vrea să dezvăluie rețeta pentru vaccinul anticovid. Directorii companiei au ajuns la concluzia că producția mărită a propriilor fabrici va crește rezervele mondiale de vaccin. Națiunile Unite au presat compania ca să împărtășească rețeta.

Noubar Afeyan, director Moderna, a spus că s-a luat în calcul dezvăluirea formulei vaccinului bazat pe tehnologie ARN. Însă s-a ajuns la concluzia că e mai sigur ca Moderna, care deja are experiență, să le fabrice.

Noubar Afeyan, CEO Moderna: „Abilitatea noastră de a crește capacitatea de producție, de la 1 miliard de doze în acest an până la 3 miliarde de doze în 2022, depășește, alături de colegii noștri de la Pfizer, potențialul pe care îl necesită lumea”.

The post Directorul Moderna, anunț despre dezvăluirea rețetei vaccinului anticovid appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code