NEWSNET

Flux-stiri

Dosarul accidentului în care a fost implicată maşina lui Lucian Bode a fost clasat

Accidentul s-a produs în septembrie, anul trecut, în județul Argeș.Accidentul s-a produs în septembrie, anul trecut, în județul Argeș.

  • Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că dosarul accidentului a fost clasat.
  • Conform surselor citate, nu s-au întrunit elementele constituitive ale unei infracţiuni.
  • Accidentul s-a produs în septembrie, anul trecut, în județul Argeș.

Accidentul în care a fost implicată mașina lui Lucian Bode a avut loc în vara anului trecut, pe DN7, în zona localităţii Drăganul din judeţul Argeş. O filmare a unui motociclist aflat în trafic arăta cum o maşină în care se afla fostul ministru al Transporturilor a circulat pe contrasens pentru a depăşi o porţiune aglomerată, deşi depăşirea nu este permisă în zona respectivă. Ulterior a lovit frontal un autoturism care a venit din sens opus.

Lucian Bode nu se afla la volan în momentul accidentului. Potrivit poliţiştilor, Bode era pasager în autoturismul respectiv şi nu a avut nevoie de îngrijirile medicilor. Celelalte persoane implicate în accident au suferit răni uşoare, aşa că nimeni nu a mers la spital.

The post Dosarul accidentului în care a fost implicată maşina lui Lucian Bode a fost clasat appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code