Flux-stiri

Djokovic, ironizat de o companie aeriană low cost după ce a declarat că nu este antivaxer

  • Novak Djokovic a fost criticat de o mare parte a opiniei publice din întreaga lume din cauza poziţiei sale faţă de vaccinul anti Covid-19.
  • După interviul dat celor de la BBC, campionul de tenis a fost ironizat de o companie aeriană low cost.
  • Djokovic a încercat să se distanţeze de eticheta de anti-vaxer, explicând că nu este împotriva vaccinurilor şi spunând că a fost vaccinat atunci când era copil.

Djokovic a fost ironizat de companie o aeriană low cost prin intermediul Twitter, după ce a declarat într-un interviu pentru BBC că nu este antivaxer.

Novak Djokovic a dat primele declaraţii de presă după controversa de la Australian Open într-un interviu pentru BBC, în care s-a distanţat de eticheta de antivaxer. O companie aeriană low cost a făcut o postare pe Twitter în care l-a ironizat pe superstarul sârb pentru comentariile sale.

Novak Djokovic a fost criticat de o mare parte a opiniei publice din întreaga lume din cauza poziţiei sale faţă de vaccinul anti Covid-19. După interviul dat celor de la BBC, campionul de tenis a fost ironizat de o companie aeriană low cost.

Djokovic a încercat să se distanţeze de eticheta de anti-vaxer, explicând că nu este împotriva vaccinurilor şi spunând că a fost vaccinat atunci când era copil.

El a mai spus totuşi că nu se va vaccina în viitorul apropiat şi că e dispus să renunţe la participarea la acele turnee de tenis care îi vor cere să fie vaccinat.

Echipa de social media a companiei aeriene low-cost s-a inspirat în mod clar din interviul dat de Djokovic, scriind pe Twitter:

Nu suntem o companie aeriană, dar operăm zboruri cu avioane”, ca răspuns la declaraţia: „Nu sunt anti-vax, dar voi sacrificat trofee dacă mi se cere să mă vaccinez.

Chiar dacă postarea companiei a fost apreciată de zeci de mi de persoane, nu toată lumea a fost de acord cu poziţia acestora, acuzând faptul că se implică în această dispută.

The post Djokovic, ironizat de o companie aeriană low cost după ce a declarat că nu este antivaxer appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code