Flux-stiri

Donald Trump reacționează la cumpărarea Twitter de către Elon Musk

  • Democraţii se tem că Elon Musk i-ar putea ridica interdicţia lui Donald Trump pe Twitter.
  • Donald Trump a declarat luni pentru CNBC că nu se va întoarce pe Twitter, chiar dacă Elon Musk, viitorul proprietar al companiei, ar anula interdicţia fostului preşedinte.
  • Oficialii Casei Albe şi strategii democraţi îşi fac griji cu privire la modul în care preluarea ostilă a Twitter de către Elon Musk.

Democraţii se tem că Elon Musk i-ar putea ridica interdicţia lui Donald Trump pe Twitter. Ce declară fostul preşedinte?

Donald Trump a declarat luni pentru CNBC că nu se va întoarce pe Twitter, chiar dacă Elon Musk, viitorul proprietar al companiei, ar anula interdicţia fostului preşedinte. „Nu, nu mă voi întoarce pe Twitter”, i-a spus Trump lui Joe Kernen de la CNBC.

Voi fi pe Truth Social în cursul săptămânii. E în program. Avem o mulţime de oameni înscrişi. Îmi place de Elon Musk. Imi place foarte mult. Este un individ excelent. Am făcut multe pentru Twitter când eram la Casa Albă. Am fost dezamăgit de felul în care am fost tratat de Twitter. Nu mă voi întoarce pe Twitter”, a spus el.

Oficialii Casei Albe şi strategii democraţi îşi fac griji cu privire la modul în care preluarea ostilă a Twitter de către Elon Musk, printr-o achiziţie în valoare de 44 de miliarde de dolari, va afecta alegerile prezidenţiale din 2024.

Ei se tem că miliardarul îi va permite lui Donald Trump să revină pe platformă

Potrivit revistei Forbes, Musk este cel mai bogat om din lume, cu o avere netă estimată la 273,6 miliarde de dolari, datorată, în principal, acţionariatului său la producătorul de vehicule electrice Tesla, pe care îl conduce, conform presei din SUA.

Elon Musk declarase că nu e sigur dacă va ajunge să cumpere Twitter, însă anunțase că are un „Plan B”.

 „Am investit în Twitter, deoarece cred în potențialul său de a fi platforma pentru libertatea de exprimare în întreaga lume și cred că libertatea de exprimare este un imperativ societal pentru o democrație funcțională”, a declarat Musk într-o scrisoare adresată președintelui Twitter, Bret Taylor.

The post Donald Trump reacționează la cumpărarea Twitter de către Elon Musk appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code