Flux-stiri

Elon Musk a publicat o fotografie cu el făcând lupte sumo, în cea mai recentă provocare la adresa lui Putin

  • Elon Musk a distribuit o fotografie cu el și un luptător sumo.
  • Patronul SpaceX și Tesla l-a provocat pe președintele Putin la „luptă egală” pentru Ucraina, într-o postare controversată pe Twitter săptămâna trecută.

Elon Musk a distribuit o fotografie cu el practicând lupte sumo, după cea mai recentă provocare adresată lui Vladimir Putin, relatează The Independent.

Patronul SpaceX și Tesla l-a provocat pe președintele rus la „luptă corp la corp” pentru Ucraina, într-o postare controversată pe Twitter săptămâna trecută.

De atunci, Musk a distribuit o serie de postări despre provocarea pe care i-a adresat-o lui Putin, inclusiv tweet-uri despre cum se aștepta să câștige lupta.

Într-o postare ulterioară, Musk a spus că în urma luptei va rămâne cu dureri de spate ani de zile – dar că a avut ceva succes.

Am reușit să îl arunc, dar m-a costat distrugerea discurilor c5-c6 și 8 ani de mega dureri de spate!”, a scris el. „În cele din urmă s-a rezolvat cu o fuziune a discului c5 cu c6”, a glumit el.

The post Elon Musk a publicat o fotografie cu el făcând lupte sumo, în cea mai recentă provocare la adresa lui Putin appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code