Flux-stiri

Kaufland a retras de pe piaţă produsul Bio Avocado pentru depăşirea limitei de pesticide

  • ANSVSA a anunțat că supermarketul Kaufland a retras produsul Bio Avocado pentru depăşirea limitei legale de reziduuri de pesticide.
  • Potrivit ANSVSA, produsul cu origine din Columbia a fost comercializat în magazinele Kaufland în perioada 11-18 martie.
  • Clienţii care au achiziţionat produsul sunt rugaţi să nu-l consume şi se pot prezenta, în orice magazin Kaufland, pentru a-l returna și a primi banii înapoi, până în 1 aprilie.

Kaufland a retras voluntar şi preventiv de pe piaţă produsul Bio Avocado pentru depăşirea limitei legale de reziduuri de pesticide, a anunţat Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

Potrivit ANSVSA, produsul cu origine din Columbia a fost comercializat în magazinele Kaufland în perioada 11-18 martie.

Acesta a fost rechemat pentru depăşirea limitei legale de reziduuri de pesticide (clorpirifos şi clorfenapir).

Clienţii care au achiziţionat produsul sunt rugaţi să nu-l consume şi se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a-l returna, până în 1 aprilie, şi vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal.

The post Kaufland a retras de pe piaţă produsul Bio Avocado pentru depăşirea limitei de pesticide appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 10 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code